Telefon: 37 02 14 99

Sørlandets Naturterapi

Diana Tidholm Svennevig har over 25 års erfaring som alternativbehandler.

Les mer …Kontakt

Diana Tidholm Svennevig har over 25 års erfaring som alternativbehandler. Hun har i en årrekke gitt behandling, holdt foredrag, kurs, og workshop i healing, klarsynthet og mentalt og fysisk mediumskap.

2011 startet hun opp Sørlandets Naturterapi og driver dette på heltid. Hun er godkjent, registrert healer og sertifisert tankefeltterapeut. Hun har studert mediumskap i mange år ved Arthur Findlay College i UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Og er tilknyttet Det Norske healer forbund.

Healing: Brukes for å øke det fysiske, psykiske og åndelige velvære.  Mange opplever indre ro. Healing egner seg til og redusere stress.  Man kan opplever harmoni og mer livsglede med healing.

Du trenger ikke å ha smerter og plager for å få glede av healing og energibalansering. Du kan bruke healing som egen-pleie og velvære. I tillegg egner healing seg til å få indre balanse.

Jeg tilbyr 30 eller 60 minutters behandling på kontoret eller 30 min fjernhealing. 

Reading: Er en klarsynt avlesning av energiene rundt deg, hvor all informasjon om deg er lagret. Under en reading leser jeg fortid, nåtid og potensiale i fremtiden.

En klarsynt reading kan gi deg et unikt innsyn i ditt liv akkurat nå, og bidra til å åpne opp for løsninger på aktuelle utfordringer.

Ved å belyse de utfordringene livet gir, kan du åpne for innsikt og forståelse av din egen livssituasjon. Du kan gjøre bevisste valg som gir mulighet for å endre livet i positiv retning.

Denne timen utføres både på kontoret og telefon.

Kanalisering: Alle mennesker er naturlig mottakelige for åndelig innflytelse, men noen er mer sensitive og da kaller vi dem et medium. Denne kontakten kaller vi kanalisering.

Mediumet fungerer som et bindeledd mellom åndeverdenen og den fysiske verden.

Et medium bruker sine sanser for å kommunisere med åndeverden. Åndeverden formidler informasjon til mediumet ved å gi ulike inntrykk som følelser, ord. bilder, tanker, lukter og smak.

Mediumet kan ikke bestemme hvem som skal komme igjennom, den du har behov for, eller den som kan formidle kommer igjennom. Du kan ønske deg noen, men det er åndeverdenen som bestemmer.

Husbalansering: En husrens er balansering av energier. Det kan være i et hus, leilighet eller i et uteområde.

Disse energiene kan påvirke oss, vi kan merke nærvær av noe, det kan være at man blir trøtt og sliten uten grunn.

De elektriske tingene i huset påvirkes, og det kan være andre ting som virker forstyrrende. Det kan oppleves ubehagelig, og du kan få en fornemmelse av og ikke være alene. Disse energiene kan man hjelpe over til den andre dimensjonen på en enkel og trygg måte.

  Telefon

  909 79 720

  E-post

  dts.naturterapi@gmail.com

  Åpningstider

  Jeg er ofte ute på oppdrag og har derfor ikke faste åpningstider. Ønsker du å komme i kontakt med meg eller bestille time, vennligst ring meg på telefon eller e-post.

  Butikker i senteret

  trykk for å se ditt apotek
  deliciosa matvogn grimstad